collage

Güzel olmak, beğenilmek arzusu kadının varlığıyla var olan özelliğidir. Giyimin estetikle tanışmasıyla şık ve zarif olmak da kadının hayatına girer. Modada yayılınca trentleri takip etmek güzel giyinmeyi seven için vazgeçilmez oldu. Tesettür giyimde yayılan modadan nasibini aldı. 

Kadın tesettürlü olsa da ruh aynı. Her kadın gibi tesettürlü kadında hem inancını yaşayıp hem de zevkine göre şık ve güzel olabilir. Tabi bu şıklık ve moda tutkusu tesettürün önüne geçmezse güzel olur. Tesettürlü kadın önceleri istediği gibi kıyafet bulmakta zorlanıyordu. Bunu fark eden girişimciler tesettür giyime ağırlık verip alternatif sunmaya başladılar. Zamanla hem tesettür markaları çoğaldı hem de moda trentleri tesettür giyime yansıdı. Böylelikle tesettürlü kadında bulduğunu değil beğendiğini giyip tesettürüne zarafet katmaya başladı.

Moda tesettüre sirayet edince her sezon markaların hangi trentlerle koleksiyon hazırladıkları merakla beklenip takip edilir oldu. Artık sezona girmeden önce sezon modası alıcısıyla tanışır. 2015-2016 sonbahar-kış koleksiyonları da şimdiden sevenlerine merhaba demeye başladı. Gelin sizlerle önümüzdeki sezon markalarda ne var ne yok birlikte inceleyip öğrenelim.

Sonbahar ve kışın soğukluğunu size hissettirmeden içinizi ısıtacak şık tunik ve kaplar, bol paça pantolonlar, geniş zarif etekler, tesettür kombinlerinin vazgeçilmez parçası olan uzun yelekler, üçlü takımlar her markanın koleksiyonunda göze çarpıyor. Bazı markaların koleksiyonlarına gelin birlikte şöyle bir göz atalım.

Kayra bu sezonda şıklığından, kalitesinden ödün vermeden yine birbirinden güzel, hoş modellerle karşımızda. Kayranın tasarımlarında modellerin rahatlığı, kullanışlı ve farklı olması öne çıkıyor.

collage

Özellikle Kayranın Giy-Çık diye adlandırdığı modellere bu yıl bayanların en çok rağbet edeceği kıyafet olacak gibi görünüyor.

collage

Bu sezon kayra modellerinin kumaşlarına yazı ve büyük desenlerle ayrı bir hava katmış. Geniş kloş etekler kayra koleksiyonun en güzel parçalarından.

collage

Deri ve şerit detaylar, asimetrik kesim modeller ve gençlere sunduğu spor şık tasarımlarıyla Kayra sezonun öncüsü olmaya aday.

collage

Zühre pardesü zarafetiyle yine rakipsiz. Her zaman olduğu gibi birbirinden şık, zarif, farklı ve kaliteli tasarımlarıyla göz dolduruyor.

collage

Nakışı anımsatan hoş desenlerle cazip hale getirilen modelleri ile Zühre, pardesü almada ilk uğrayacağımız adres.

collage

Zühre’nin ağırlıklı olarak deri detaylarını kullanarak asil bir duruş kattığı tasarımlarıyla büyük beğeni toplayacağı kesin.

collage

collage

Farklı kesimleri ve pelerin havasında ki modelleri havalı ve dikkat çekici.

collage

collage

Zarafetinden ödün vermeyen kadınlar için Zühre her zevkin beğenisine bir çok alternatif sunuyor.

collage

Armine bu sezonda eşarplarıyla dikkat çekiyor. Geometrik ve büyük çiçek desenleriyle süslediği, renklerin desenlerle uyum içinde adeta dans ettiği eşarpları tesettürlü kadınların türbanı olmaya aday.

collage

collage

Derinin hakim olduğu ceketler, kloş etekler, gömlek tarzı sade hafif desenlerle detaylandırılan şık bluzlar feminen kadınların gardolaplarını kaplayacak gibi.

collage

Trikodan tasarlanan uzun zarif hırkalar soğuktan korunurken şıklık ve rahatlık isteyen kadınların Armine’nin sonbahar-kış koleksiyonundan en çok tercih edeceği parçalarından.11014947_10153106192976304_2271629692077452274_n

Yorum Yap


CAPTCHA Image
Reload Image